Onze snackgroenten

Altijd een goed idee

De snackgroenten van Tommies zijn altijd een goed idee! Ze zorgen voor de vitamines die jij nodigt hebt op het werk, op school en met sporten. Ben je benieuwd hoe de Tommies snackgroenten jou een handje kunnen helpen? Doe dan onze Vitamine Vaardig vitaminetest!

Tommies snackgroenten zijn groenten voor de lekkere trek. We noemen ze daarom snack- of snoepgroenten: fris, gezond en vooral lékker. Kinderen zijn er dol op; zelfs lastige groente-etertjes laten zich verleiden. Tomaatjes, komkommertjes en paprikaatjes, vers, fris en slim verpakt in handige ‘uitdeel en knabbelverpakkingen’; klaar voor gebruik, ‘ready to eat’. Kleine zakjes, grotere zakjes, Sjeekbekers; Tommies snackgroenten kunnen altijd mee.

 

De snackgroenten van Tommies zijn te koop bij de meeste supermarkten en bij steeds meer groentespecialisten. Kijk maar eens bij de groenteafdeling of bij het snoep naast de kassa. Ook langs de snelweg, op stations en in sportkantines zijn Tommies meer en meer te vinden. Logisch, want snackgroenten passen bij een bewuste levensstijl; bewust bewegen, bewust eten, bewust genieten.

Tomaten, komkommers en paprika’s zijn groenten. Een beetje raar is dit eigenlijk wel, omdat het de vruchten van de tomaten-, komkommer- en paprikaplant zijn. Daarom noemen we ze ook wel vruchtgroenten. Snacktomaatjes, snackkomkommertjes en snackpaprikaatjes lijken nóg een beetje meer op fruit. Want die eet je op ieder moment van de dag!

Snacktomaatjes, snackkomkommertjes en snackpaprikaatjes zijn dus eigenlijk de buitenbeentjes van het groenteschap. Net als groente kun je ze natuurlijk bij de avondmaaltijd en in een lekkere salade eten. Maar net als fruit zijn ze ook ideaal als caloriearm tussendoortje. Vandaar ook de naam snackgroenten. Kijk onder Gezonde tussendoortjes voor lekkere en gezonde inspiratie!

Groenten en fruit zijn supergezond, ze leveren namelijk weinig calorieën en veel voedingsstoffen. Daarom adviseert het Voedingscentrum om minstens twee ons groenten en twee stuks fruit te eten. Vind je dit een hele opgave? Niet nodig! Want met snacktomaatjes, -komkommertjes en -paprikaatjes, maakt Tommies het je gemakkelijk. Een extra handje tomaatjes of een paar extra paprikaatjes of komkommertjes kan er op een lekkere manier voor zorgen dat je de groenteaanbeveling met gemak haalt. Lees hier verder om te leren over de voedingswaarde van snoeptomaatjes, snackkomkommertjes en snoeppaprikaatjes.

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Jos van Mil & Ab van Marrewijk

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons