Om ze maximaal te laten groeien

Mini’s voor de mini’s

Gezonde tussendoortjes voor jouw kind

Het aanbod hapjes voor kinderen is gigantisch, maar bestaan overwegend uit ongezonde snacks. Gezonde tussendoortjes voor kinderen zijn vaak te tijdrovend en moeilijk in te passen in het voedingspatroon. Goed nieuws: er is een alternatief voor deze ongezonde tussendoortjes met veel verzadigde vetten en zout. Tommies snackgroenten zijn makkelijke en gezonde tussendoortjes voor je kind, omdat het zowel vruchtgroenten als snacks zijn. Vooral de snoeptomaatjes doen het met hun bijzondere zoete smaak erg goed bij de kids! Maar ook de snackkomkommers en snoeppaprika’s zijn met hun kleine en grappige omvang aantrekkelijk als gezonde snacks voor elk kind.

Hapjes voor kinderen worden weer gezond met de snackgroenten van Tommies!

Tommies motiveert kinderen om groente te eten

Onze snackgroenten kunnen ouders helpen om moeilijke eters toch hun benodigde groente te laten binnenkrijgen. Vanwege het kleine formaat en de zoete smaak kunnen snackgroenten als gezonde tussendoortjes het kind motiveren om meer groenten te eten. Met snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s als gezonde snacks voor je kind, krijgt hij of zij toch alle dagelijkse vitamines en voedingstoffen binnen. Snijd het tomaatje voor kinderen wel even in vieren, zodat zij het gemakkelijk kunnen eten.

Tommies snackgroenten als gezonde traktaties

Op zoek naar een gezonde traktatie voor kinderverjaardagen? Tommies snackgroenten zijn de ideale basis voor originele en gezonde traktaties! Ook met gezonde tussendoortjes kan jouw kind de show stelen op school. Scholen vinden het steeds belangrijker dat traktaties en hapjes voor kinderen gezonder worden. Dit initiatief steunen we bij Tommies enorm! Met onze gezonde snacks kan je kind een traktatie op tafel zetten die origineel is, en zorgt voor een gezonde boost. Ben je benieuwd hoe je gezonde tussendoortjes voor kinderen makkelijk kan vormen tot een speciale traktatie? Kijk dan op onze kindertraktatie pagina.

Het moge duidelijk zijn: Tommies snackgroenten zijn de ideale gezonde tussendoortjes voor jouw kind!

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons