Het is goed
zoeken naar
calorieën in deze
komkommertjes

Wij worden
snotterig van
een koelkast

Eet ons met schil,
voor een dosis vezels
en vitamine K

Tommies snoepkomkommertjes

Sjeekbeker

150 gram

Uitdeelzakje

100 gram

Circus mix

400 gram

Emmertje

400 gram

Ieniemini Komkommertjes

100 gram
2x groenten 2x fruit groenten en fruit keurmerk

Elk moment
is een tommies moment

Kom maar op met de snackkomkommertjes!

 

De komkommer is een van de meest populaire groente van Nederland. De snoepkomkommertjes van Tommies zijn een geliefde snack door de knapperige frisheid. Wat veel mensen niet weten is dat de schil van de komkommertjes ook vezels bevatten. In combinatie met het lage aantal calorieën verwachten we nog een grotere populariteit voor deze groene groente.

Tommies snoepkomkommertjess zitten per drie in een handig meeneemzakje voor onderweg, op school, het werk of naar het strand. Ook zijn de snackkomkommers zijn hapklaar en hygiënisch verpakt.

Snackkomkommertjes: voedzaam van buiten, sappig van binnen

Klein maar fijn, dat geldt zeker voor snackkomkommertjes. Want wist je dat bij komkommers de meeste gezonde stoffen in de schil zitten? En aangezien je de komkommertjes van Tommies met schil en al op kunt eten, krijg je daar extra veel van binnen. Zo bevat de schil van komkommers vitamine K, dat een belangrijke rol speelt in de bloedstolling. Ook bevatten de snackkomkommertjes veel vocht. Daarom zijn ze ook heel geschikt als lekkere sappige snack na het sporten. Lekker bijtanken, zonder de verbruikte calorieën er meteen weer aan te eten. Want met maar 13 calorieën per 100 gram leveren komkommers bijna geen energie.

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Jos van Mil & Ab van Marrewijk

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons