Leuke en lekkere Recepten

Bij Tommies willen we dat iedereen kan genieten van gezonde en lekkere maaltijden, hapjes en kindertraktaties. Daarom verzamelen we de lekkerste en leukste recepten om te maken met Tommies snackgroenten.

Gezonde kindertraktaties

Een verjaardagstraktatie of een traktatie voor op school. Natuurlijk wil je dan als ouder met wat leuks, gezonds en lekkers op de proppen komen. Kindertraktaties zelf maken valt niet altijd mee. Tommies biedt je hulp bij gezonde kindertraktaties. Met deze traktatie ideeën, maak je zelf de leukste en gezondste schooltraktaties. Zo wordt trakteren op school een nog groter feest!

Schoolbeleid gezond trakteren

Jarig zijn is een feest. En heel spannend. En daarmee is trakteren aan klasgenootjes ook een opwindend en leuk moment! Steeds meer scholen hanteren een beleid als het gaat om verjaardagstraktaties. De kindertraktaties dienen verantwoord en niet te groot te zijn. Daarmee wordt het trakteren van gezonde traktaties gestimuleerd. Tommies snackgroenten kunnen bij de traktatie van jouw kind een rol spelen!

Gezonde kindertraktaties zelf maken

Een gezonde kindertraktatie zelf maken, hoeft niet moeilijk te zijn. Als ouder kun je het natuurlijk heel makkelijk houden, door een aantal tomaatjes, met een snackkomkommertje en paprikaatje in een leuk bekertje te doen. Maar nog leuker zijn de originele, zelfgemaakte gezonde kindertraktaties. En dat hoeft niet eens veel werk te zijn! Tommies biedt je de leukste ideeën voor kindertraktaties. Zo maak je samen met jouw jarige kind de leukste en gezondste traktaties!

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Volg
ons