Mini Toppers

De lekkere en gezonde verrijking van je maaltijd!

Een tomaatje met een grote impact. Tommies Mini Toppers tomaatjes zijn kleine, knapperige tomaatjes. Deze rode tomaatjes voegen een lekkere zoete smaak toe aan de salade, pizza of pasta.

De tomaatjes van Tommies Mini Toppers zijn speciaal. Het zijn mini tomaatjes: ze zijn extreem zoet en hebben een gewicht van maximaal vier gram. Ze zijn dus klein en hoeven voor verwerking niet gesneden te worden. Dit maakt ze ideaal om gerechten mee te verrijken. Inspiratie nodig? Kijk op onze receptenpagina!

De voordelen van Tommies Mini Toppers:

  • Verser dan vers
  • Extreem zoet
  • Snijden voor gebruik niet nodig
  • Kom eenvoudig aan je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten

 

100% gerecyclede verpakking

De verfijnde, luxe verpakking van Tommies Mini Toppers is van 100% gerecycled materiaal. Het bakje is volledig gemaakt van gerecycled PET en de banderol is gemaakt van gerecycled papier. Ook de display waarin de verpakkingen gepresenteerd worden, bevat alleen gerecycled FSC papier. De verpakking is van 100% gerecycled materiaal, waarmee de Tommies Mini Toppers naast duurzaam geteeld ook nog eens erg duurzaam verpakt zijn!

Eenvoudig om vaker groenten te eten

De gemiddelde consument lukt het niet om voldoende groenten per dag te eten. De mini tomaatjes van Tommies zien er aantrekkelijk en smakelijk uit en kun je gemakkelijk aan gerechten toevoegen. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker en gezond! Zo wordt het eenvoudig om vaker gezond te eten.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons