Vitamine Vaardig test

Lekker en gezond eten helpt je om je elke dag weer fit te voelen. Gevarieerde voeding met veel groenten en fruit, volkoren producten, eiwitbronnen en goede vetten zorgt er voor dat je alles binnen krijgt wat je nodig hebt.

Ook in de heerlijke Tommies snackgroenten zitten gezonde vitamines en mineralen. Maar waarom zijn de vitamines en mineralen in Tommies snackgroenten goed voor je? En welke snackgroenten en vitamines passen bij jou? De Vitamine Vaardig test geeft antwoord op jouw vragen!

De hoeveelheid vitamines die je dagelijks nodig hebt hangt gedeeltelijk af van jouw activiteiten op het werk, op school of met sporten. De Vitamine Vaardig test neemt jouw activiteiten met de bijbehorende lichamelijke behoefte als uitgangspunt. Zo krijg je meer inzicht in de snackgroenten die jou aan de benodigde vitamines kunnen helpen!

Test snel welke vitamines voor jou extra belangrijk kunnen zijn. In slechts enkele klikken ben jij vitamine vaardiger!

Welke vitamines heb ik nodig?

Het is zeer belangrijk dat je alle vitamines en mineralen in de juiste hoeveelheid binnenkrijgt. Welke hoeveelheid vitamines je nodig hebt verschilt per persoon. Afhankelijk van o.a. de dagelijkse activiteiten die jij onderneemt, kunnen bepaalde vitamines jou een extra steuntje in de rug geven. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen.

Afhankelijk van je levensfase en activiteitenpatroon heb je vitamines nodig om:

  • Je bloeddruk op peil te houden
  • Vermoeidheid tegen te gaan
  • Je weerstand te ondersteunen
  • Het functioneren van je spieren te ondersteunen
  • Je botten sterk te houden
  • De bloedstolling te ondersteunen

Benieuwd welke vitamines jou net een beetje extra kunnen ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten? Doe de Vitamine Vaardig test!

Welke vitamines heb ik nodig op het werk?

Als je van middelbare leeftijd bent en een kantoorbaan hebt, heb je dezelfde vitamines en mineralen nodig als een topsporter van 20. Maar wel in andere hoeveelheden!

Heb jij een drukke baan waarbij je vaak stressvolle situaties of een hoge werkdruk ervaart? Dan is het extra belangrijk om de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen binnen te krijgen. Zo is kalium belangrijk om de bloeddruk binnen de normale waarden te houden en helpt folaat je om vermoeidheid tegen te gaan.

Kortom, als je dagelijks de hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt die je nodig hebt, blijf je lekker fit en kun je die lange vergaderingen of reistijden beter doorstaan!

Nieuwsgierig welke vitamines jouw werkdagen extra kunnen ondersteunen? En welke snackgroenten van Tommies hiervoor aanbevolen zijn? Doe de Vitamine Vaardig test!

Welke vitamines heb ik nodig met sporten?

Sporters hebben dezelfde vitamines en mineralen nodig als iedereen, maar fanatieke sporters kunnen wel wat extra’s gebruiken! De snackgroenten van Tommies geven elke sporter het steuntje in de rug dat zij nodig hebben.

Welke vitamines en mineralen je als sporter nodig hebt, hangt van het soort sport dat je beoefent (wel of geen duursport), de mate van belasting en de frequentie van sporten. Voor alle sporters is het vooral belangrijk om gezond te eten, zodat je alle vitamines die je nodig hebt binnen krijgt. Bijvoorbeeld om vermoeidheid tegen te gaan, en om je spieren extra te ondersteunen.

Doe de Vitamine Vaardig vitaminetest en kom precies te weten aan welke vitamines en mineralen jij met Tommies extra aandacht kunt besteden en waarom!

Wil jij jouw hele sportclub ondersteunen met gezonde vitamine en mineralen bij het sporten? Meld je dan aan voor de Tommies sportgroenten pilot, voor een gezond alternatief in de kantine of het clubhuis.

Welke vitamines heb ik nodig op school?

Gezonde voeding met vitamines en mineralen is ook voor je schoolprestaties van groot belang. Als je fit bent, kun je de belasting van lange schooldagen, intensieve mentale inspanning en volle klaslokalen beter aan!

Voeg Tommies snackgroenten toe aan je dagelijkse eetpatroon om de hoeveelheid vitamines die jij nodig hebt binnen te krijgen. Vitamines die vermoeidheid tegengaan en je weerstand versterken kunnen jouw schooldagen extra ondersteunen.

Wil je weten welke vitamines jij nodig hebt op schooldagen? En welke snackgroenten jou hierbij kunnen helpen? Maak dan snel de Vitamine Vaardig test!

Kies jouw activiteit

Vitamines worden pas echt relevant door ze te koppelen aan de activiteit die je verricht.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons