Wij voelen
ons aangenaam
bij 10 tot 13
graden!

Wij komen
oorspronkelijk uit
Zuid-Amerika

Tommies snoeppaprikaatjes

sjeekbeker

150 gram

uitdeelzakje

100 gram

Emmertje

300 gram

Circus mix

400 gram
2x groenten 2x fruit groenten en fruit keurmerk

Elk moment
is een tommies moment

De snackpaprika laat van zich horen!

De paprika viel lange tijd niet in het rijtje snackgroenten. Dankzij de minipaprikaatjes van Tommies laat de paprika steeds vaker z’n gezicht zien in de schoolpauze, op de werkvloer en thuis. Tommies snoeppaprikaatjes bevatten vitamines die bijdragen aan de afweer, een gezonde haardos, gezond tandvlees en helpen tegen vermoeidheid.

Snackpaprikaatjes zijn lekker zoet en hapklaar op het juiste formaat. De snoeppaprikaatjes zitten per drie in een handig meeneemzakje.

Snackpaprikaatjes: kleurige vitaminebommetjes

Wat zien ze er mooi uit, met hun feloranje kleur! Met de verschillende kleuren snoeptomaatjes, oranje snoeppaprikaatjes en groene snackkomkommertjes heeft Tommies de kleuren rood, geel, oranje, groen en paars in het assortiment. Kleurrijke groenten zijn niet alleen mooi, maar ook heel gezond. Verschillende kleuren betekent ook verschillende gezonde stoffen. Varieer dus veel met kleurige groenten, dat is extra gezond. Paprika bevat heel veel vitamine C en daarnaast ook nog eens folaat en vitamine E. Samen onder andere goed voor de afweer, voor gezond haar en een gezonde huid, en om vermoeidheid tegen te gaan. En dit alles zonder veel calorieën te leveren (25 calorieën per 100 gram).

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Jos van Mil & Ab van Marrewijk

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons