Waar kun je mij vinden?

Over Tommies

Sinds
2005

Wie we zijn

Tommies is elke dag bezig om te bewijzen dat gezond snacken bestaat en heel lekker kan zijn. Dankzij de snackgroenten is iedereen op vrolijke wijze in staat om een gezonde levensstijl na te streven. Om dit te realiseren zetten we alles op alles om de meest smaakvolle en kwalitatieve mini groentes te kweken en te telen. Dat is niet alleen te proeven, dat zie je ook aan de innovaties en product- en verpakkingsontwikkelingen waarin Tommies voorloper is. Dat is Tommies aan z’n stand verplicht, want 15 jaar geleden introduceerden we als eerste de snacktomaat in Nederland. Tommies is de trots van Greenco,  de moederorganisatie van de succesvolle snackgroenten.

250 gram
groenten

Vrolijke vitamines
voor elke dag

250 gram groenten en twee stuks fruit. Met deze overbekende slogan probeert het Voedingscentrum de Nederlandse bevolking meer groente en fruit te laten eten. Het laatste wat Tommies wil is met een vingertje wijzen op gezondheid. Nee, we willen juist bewijzen dat je vrolijk kunt worden van een gezonde levensstijl. Daarom vertellen we niet dat groenten gezond zijn, maar vertellen we wat de groente voor je kunnen betekenen. Weetjes waar je echt wat aan hebt. Over de vitamines en de effecten op huid, spieren, haardos, tandvlees en weerstand. Dit doen we op een wijze die een ander positief effect op je heeft: je een glimlach geven.

Behoorlijk biologisch

Duurzaam geteeld

De telers van Tommies zijn diepgeworteld in de tomatenteelt. Op basis van tientallen jaren ervaring en het permanent volgen van ontwikkelingen in de markt en de techniek staan de tuinders garant voor de hoogste kwaliteitsnorm. Schone en verantwoorde teelttechnieken garanderen de beste smaak en zijn het beste voor het milieu. Met duurzaamheid als uitgangspunt kiezen de tuinders onder meer voor biologische gewasbescherming met insecten en optimale energiereductie.

Honselersdijk

Tomatoworld

Bij het hoofdkantoor van Tommies is ook Tomatoworld te vinden. Dit is een permanente tentoonstelling over het belang van de Nederlandse glastuinbouw. Met de belangrijkste smaakmaker, de tomaat, in de hoofdrol Hier wordt duidelijk hoe de tuinbouw bijdraagt aan welvaart, gezondheid en duurzaamheid. Tomatoworld bestaat uit een demonstratiekas van ruim 1500 m2 bestemd voor permanente teelt van 50 tot 80 verschillende tomatenrassen. De overige 500 m2 is ingericht als moderne tentoonstellings- en congresruimte. Tomatoworld is een aantrekkelijk en uniek adres voor excursies, educatieve dagtrips, presentaties, vergaderingen of lezingen.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons