verstop de stiften!

eet meer kleur

Varieer met kleur

We trekken niet elke dag dezelfde broek en hetzelfde shirt aan. We wisselen regelmatig van kapsel en andere uiterlijke kenmerken. Variatie zorgt ervoor dat dingen onvoorspelbaar, leuk en spannend blijven. Ook zorgt het voor veel nieuwe inzichten en creativiteit. We eten natuurlijk ook niet elke dag dezelfde groenten, en dat is maar goed ook! Een gevarieerd voedselpatroon is erg belangrijk voor onze gezondheid.

Gevarieerde groenten eten is gezond

Variëren is gezond! Dat geldt ook voor variatie met verschillende groenten. Niet alleen vanwege de feestelijke en vrolijke kleuren, maar ook vanwege de verschillende vitamines en voedingstoffen. Varieer naar hartenlust met gele, groene en rode groenten. Groene groenten zijn namelijk anders dan gele of rode. Niet alleen qua kleur, maar ook qua samenstelling van bijvoorbeeld vitamines. Om alle benodigde vitamines en voedingstoffen binnen te krijgen, is gevarieerd eten noodzakelijk.

Een variatie aan groenten is goed voor de ogen, bloedsomloop, botten, je gewicht, de stoelgang, je weerstand én je hersenen. En de verschillende kleuren zorgen voor een feestje!

Elk voedingsmiddel bevat verschillende voedingsstoffen in wisselende hoeveelheden. Door gevarieerd te eten, is de kans het grootst dat het lichaam voldoende van alle voedingsstoffen krijgt. En door erop te letten dat je verschillende kleuren groente en fruit eet, vergroot je automatisch de variatie.

Varieer met kleur: eet snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s

Met Tommies snackgroenten eet je al snel vijf verschillende kleuren; de groene snackkomkommer, de oranje snoeppaprika en de gele, rode, bruine en oranje snoeptomaatjes. Ook al zijn laatstgenoemde allemaal tomaatjes, er zitten wel verschillende vitamines en voedingstoffen in.

Eigenlijk is het dus heel eenvoudig om dagelijks aan je verse groentevariatie en voedingsstoffen te komen. Bij het ontbijt, tussendoor als snack, in de salade en ’s avonds bij de borrel. Er zijn zoveel momenten dat je kunt variëren met kleur en snackgroenten.

Wees slim, eet bewust en kies verschillende kleurtjes. Met alle verschillende snackgroenten van Tommies is het makkelijk om te variëren met kleur!

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons