Tamoat

Kijk eens op een andere manier naar een tomaat

Gezonde tussendoortjes maken

Natuurlijk kun je onze snackgroenten uit het vuistje eten, maar schroom de creativiteit niet. Het is heel makkelijk om zelf gezonde tussendoortjes te maken. Maak een origineel en gezond tussendoortje voor thuis op de bank of op een feestje. Tenslotte horen lekkere verjaardaghapjes op een geslaagde verjaardag! Geef je gasten de keuze tussen verschillende groente tussendoortjes, dat wordt zeker gewaardeerd!  En met de snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s van Tommies is het heel eenvoudig om gezonde tussendoortjes te maken. Veel hapjes staan binnen een handomdraai op tafel.

Inspiratie nodig om zelf ook gezonde tussendoortjes te maken? Bekijk dan snel de gezonde tussendoortjes recepten op deze pagina. Een snackkomkommertje of paprikaatje gevuld met roomkaas of hüttenkäse: voor ieder wat wils. Of spiesjes met bijvoorbeeld een stukje worst, mozzarella, tomaatjes, en een blaadje basilicum. Lekker hartig en zo licht als je zelf wilt!

Inspiratie nodig? Bekijk deze gezonde tussendoortjes recepten!

Gezond tussendoortje recept: Kleurrijke groenteprikker

Rijg de Tommies snacktomaatjes, snackkomkommers of snoeppaprika’s aan een lange saté prikker, in combinatie met andere groenten en/of mager vlees. Maak veel verschillende combinaties, zodat er voor ieder wat wils is. Je krijgt een kleurrijke prikker. Leuk om te serveren tijdens een feestje of als traktatie op school! Dit recept voor een gezond tussendoortje is snel en makkelijk te maken, en zal goed in de smaak vallen.

Gezond tussendoortje recept: Groenteketting

Dit gezonde tussendoortjes recept is een leuke variant op de groenteprikker, en extra geschikt als traktatie voor kinderen. Maak een mooie groenteketting met de snackgroenten van Tommies. Snijd de snackkomkommers, snoeppaprika’s en snoeptomaatjes in stukjes. Rijg een (voedselveilig) draad door de komkommerschijfjes, snoeptomaatjes en paprikastukjes heen, knoop vast en de kleurrijke snackketting is klaar. Zo kun je makkelijk zelf gezonde tussendoortjes maken die zeker in de smaak zullen vallen bij de kids!

Gezond tussendoortje recept: Groentebakjes met dipsaus

Maak als gezond tussendoortje een groentebakje met een lekkere dipsaus. Snijd het kapje van de snoeppaprika, hol de paprika vervolgens uit met een lepeltje of voorzichtig met je mes en vul de groentebakjes met een lekkere dipsaus van yoghurt. Serveer deze groentebakjes met dip eens bij het gourmetten, een (kinder)feestje of als tussendoortje. Zo zie je dat gezonde tussendoortjes maken helemaal niet veel tijd hoeft te kosten.

Gezond tussendoortje recept: Toast met roomkaas en snackgroenten

Rooster een broodje en besmeer deze met een light roomkaas. Beleg de toast vervolgens met onze snoeptomaatjes, snackkomkommers en/of snoeppaprika’s. Voeg tot slot wat verse bieslook toe om deze zelfgemaakte gezonde tussendoortjes helemaal af te maken. Tip: als je meer tijd hebt om zelf gezonde tussendoortjes te maken, rooster dan ook de snackgroenten.

Gezond tussendoortje recept: Groenten gevuld met roomkaas

Snij onze snackgroenten doormidden en hol deze uit. Vul de snacktomaatjes, snackkomkommers en/of snoeppaprika’s vervolgens met een light roomkaas. Op deze manier is het makkelijk om zelf verschillende gezonde tussendoortjes te maken, wanneer je de snackgroenten afwisselt. Lekker, snel, gezond én gevarieerd. Probeer dit gezonde tussendoortjes recept snel!

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons