Je hoeft
ons niet
te wassen

Eet ons
per 10
elke dag

Superfood
al voor het
woord bestond

Tommies snoeptomaatjes

Sjeekbeker

250 gram

Uitdeelzakje

250 gram

Emmertje

500 gram

Uitdeelzakje

125 gram

Circus mix

400 gram

Sjeekbeker mix

250 gram

Portiezakjes mix

5 x 100 gram

Portiezakjes

5 x 100 gram

Kilo-emmer

1000 gram

Circus mix tomaat

500 gram

Mini Toppers

100 gram
2x groenten 2x fruit groenten en fruit keurmerk

Elk moment
is een tommies moment

Tommies snoeptomaatjes zetten als eerste voet op Nederlandse bodem

De bekendste onder de snackgroenten is wel het snoeptomaatje. Het is de eerste minigroente die tien jaar geleden door Tommies in Nederland werd geïntroduceerd. De voedingsstoffen in een tomaat helpen bij het behoud van je weerstand, een goede bloeddruk en een gezonde huid. Tommies snoeptomaatjes zijn heerlijk zoet en vallen daardoor goed in de smaak bij kinderen.

Tommies snacktomaten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Lekker om uit te delen zijn de kleine zakjes gevuld met 125 gram Tommies. Voor een feestje zijn de dubbelgrote 250 grams zakken of de 500 grams emmer een uitkomst. Wie ook onderweg van Tommies wil genieten, kiest de Sjeekbeker. Super handig, want wassen hoeft niet!

Snacktomaatjes: lekker dooreten

Van snacktomaatjes kun je lekker dooreten zonder schuldgevoel: ze bevatten maar 30 calorieën per 100 gram (ofwel 75 kcal per beker van 250 gram). Daarentegen zijn ze wel rijk aan onmisbare voedingsstoffen. Zo bevatten ze veel vitamine C, wat goed is voor de afweer en voor gezond haar en een gezonde huid. Ook zit er in snoeptomaatjes kalium, dat onder andere belangrijk is voor het gezond houden van de bloeddruk.

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Jos van Mil & Ab van Marrewijk

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons