De andere 2 kids proeven een tomaat.

8 op de 10 kids met blinddoek proeven een snoepje.

Kind eet geen groente

‘Mijn kind eet geen groente’. Helaas horen we dit bij Tommies nog veel te vaak. Eet jouw kind ook geen groente? Misschien bieden de snacktomaatjes, snackkomkommers of snoeppaprika’s van Tommies uitkomst!

Het is de nachtmerrie voor elke ouder: je kind eet geen groente. Tommies bieden hoop in deze situatie. Omdat onze snackgroenten naast groente ook kunnen fungeren als snacks of snoepjes, kan het jouw kind mogelijk overtuigen toch groente eten. Snackgroenten hebben een bijzondere zoete smaak, waardoor het de ideale ‘instapgroente’ is wanneer jouw kind geen groente eet. Uit een blinddoek-test met onze snoeptomaatjes bleek zelfs dat 8 van de 10 kinderen denkt een snoepje te proeven in plaats van snacktomaatjes. Ook het speelse uiterlijk van Tommies snackgroenten, de clown met een tomaat als neus, biedt mogelijkheden om kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met groente. Maak  groente tot een feest voor het oog, bijvoorbeeld door het eten als een clown gezicht op te maken met het tomaatje als neus!

Tommies motiveert jouw kind om groente te eten

Eet jouw kind geen groente? Dan is het belangrijk om hier iets aan te doen. Met fruit alleen krijgt een kind niet alle belangrijke vitamines en voedingstoffen binnen. Om de juiste vitamines en voedingstoffen binnen te krijgen is het makkelijk om de groenteconsumptie over de hele dag te verspreiden. Met een handjevol snackgroenten van Tommies als gezonde tussendoortjes heeft jouw kind al de helft van de benodigde groente binnen, nog voor het avondeten!

Het kleine formaat van onze snackgroenten zullen het kind meer aanspreken dan een groot bord met groente. Dus eet jouw kind geen groente? Motiveer hem of haar dan om de ‘maar kleine’ snackgroenten te eten. De snacktomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s zijn bovendien makkelijk te ‘verstoppen’ in maaltijden. Klein gesneden snackgroenten vallen minder snel op en kunnen geleidelijk de groenteconsumptie stimuleren.

We vinden het bij Tommies belangrijk om kinderen meer groente te laten eten. Hopelijk kun je met onze snackgroenten jouw kinderen motiveren om meer groente te nuttigen. Samen kunnen we er voor zorgen dat de opmerking ‘mijn kind eet geen groente’ voor jou verleden tijd wordt!

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons