Ook op een tevreden tandarts.

Tommies trakteert je op een glimlach.

Gezonde kindertraktaties

Kinderverjaardagen zijn een groot feest! Cadeautjes, slingers, visite en natuurlijk een lekkere traktatie op school. Veel scholen hebben chips en snoep in de ban gedaan, en willen gezonde traktaties op school. Kinderen krijgen per schooljaar al gauw 30 traktaties. Dat mag ook, want jarig zijn is feest! Maar het is dan wel goed om te kiezen voor gezonde traktaties op school, die caloriearm zijn. Dat betekent niet dat het gedaan is met de lekkere kindertraktaties, want lekkere en gezonde kindertraktaties zijn gemakkelijk te combineren.

Tommies brengt vrolijkheid in de klas, want de snackgroenten lenen zich bij uitstek voor originele en gezonde kindertraktaties.
Bekijk snel de Tommies kindertraktatie-ideeën!

Gezonde kindertraktaties? Neem Tommies snackgroenten als basis

Omdat onze snackgroenten naast groente ook fungeren als snacks of snoepjes, is het de ideale basis voor een gezonde kindertraktatie. Door de bijzondere zoete smaak en het vrolijke kleurrijke uiterlijk van de snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s maak je kindertraktaties gezond én feestelijk. Ook het speelse uiterlijk van Tommies snackgroenten biedt veel mogelijkheden om het te gebruiken als kindertraktatie.

Heb je ideeën nodig voor gezonde kindertraktaties op school? Tommies helpt je graag op weg!

Gezonde kindertraktaties: Knapzakjes gevuld met snackgroenten

Maak van lappen stof knapzakjes aan een stok, en vul deze zakjes met de Tommies snackgroenten. Het ziet er vrolijk uit met de verschillende kleuren van de snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s! Een vrolijke én gezonde kindertraktatie voor op school.

Gezonde kindertraktaties: Kleurrijke groenteprikkers

Rijg onze snacktomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s aan een lange satéprikker. Als je de verschillende snackgroenten van Tommies afwisselt, zorgt dit voor een kleurrijk geheel. De echte creatieveling maakt van papier of vilt een feestmuts, clowntje of cadeautje om bovenaan de prikker te bevestigen. Wil je de prikkers het liefste neerzetten? Steek ze dan bijvoorbeeld in een mandarijn of een halve appel. Met deze gezonde kindertraktatie kun jij de klas verblijden!

Gezonde kindertraktaties: Groenteketting

Op zoek naar een leuke variant op de groenteprikker? Dan is deze kindertraktatie wel iets voor jou. Maak van de Tommies snoeptomaatjes, snackkomkommers en/of snoeppaprika’s een leuke groenteketting! Snijd de snackgroenten in stukjes en rijg er een draad doorheen. Knoop de draad vast en de kleurrijke groenteketting is klaar. In een handomdraai een kleurrijke, originele en gezonde kindertraktatie.

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons