En vitaminerijk

Maak je niet dik, wij zijn caloriearm!

Caloriearme tussendoortjes

Ben je op zoek naar makkelijke, lekkere en caloriearme tussendoortjes? Met de snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s van Tommies pas je gemakkelijk caloriearme tussendoortjes in binnen jouw voedingspatroon. Het eten van tussendoortjes hoeft helemaal niet ongezond te zijn. Zolang je zorgt dat deze tussendoortjes caloriearm zijn, kan het zelfs een goede gewoonte worden! Op deze pagina leggen we precies uit waarom het eten van Tommies snackgroenten als caloriearme tussendoortjes zo gezond is en helpt met afvallen.

Gezonde tussendoortjes tijdens het afvallen

Iedereen kent tijdens een dieet wel het gevoel van een knorrende maag en de plotselinge behoefte aan een tussendoortje. Doordat je de inname van calorieën beperkt, krijg je last van schommelingen in je bloedsuikergehalte en hongeraanvallen. Tijdens zo’n hongeraanval is het belangrijk caloriearme tussendoortjes binnen handbereik te hebben. Het aanbod tussendoortjes waar je uit kunt kiezen is groot. Wie ongezonde snacks laat voor wat het is, komt al snel uit bij de groenten, fruit, muesli- of koekrepen. Vergelijk in dat geval eens het aantal calorieën, suikers en vitamines. Zo ontdek je dat Tommies snackgroenten niet alleen caloriearme tussendoortjes zijn,  maar ook bomvol zitten met vitamines en minder suikers bevatten dan de meeste fruitsoorten. Hierdoor zijn onze snackgroenten erg geschikt als gezonde tussendoortjes tijdens het afvallen.

Tommies snackgroenten als gezonde tussendoortjes

Binnen een gezond voedingspatroon is er ruimte voor drie caloriearme tussendoortjes per dag. De richtlijn voor een tussendoortje met weinig calorieën is daarbij dat het maximaal 110 kcal bevat.

Tommies snackgroenten zijn erg gezonde tussendoortjes tijdens afvallen, omdat deze tussendoortjes weinig calorieën bevatten:
– De snoeptomaatjes van Tommies bevatten per portie van 100 gram maar 30 kcal
– De snackkomkommers van Tommies bevatten per portie van 100 gram maar 13 kcal
– De snoeppaprika’s van Tommies bevatten per portie van 100 gram maar 28 kcal

Sneller afvallen met gezonde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjes maken het afvallen makkelijker en effectiever. Het eten van gezonde tussendoortjes tijdens het afvallen zorgt namelijk voor:
– Een actievere stofwisseling
– Een stabiele bloedsuikerspiegel
– Het onderdrukken van een hongergevoel
– Tegengaan van hongeraanvallen
– Voorkomen van ongezonde eetbuien

Als je tijdens een dieet gezonde snacks eet is dit juist een uitstekende gewoonte. Met drie caloriearme tussendoortjes per dag  is de kans groter dat je snel en blijvend zult afvallen dan wanneer je tegen je honger blijft vechten. Door het eten van onze snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika´s als gezonde tussendoortjes tijdens het afvallen, voorkom je de strijd tegen hongeraanvallen en verlies je makkelijker gewicht.

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons