Win extra support voor jouw eigen sportheld.
Groot of klein.

Schrijf jouw sportheld in

Tommies is de supporter van elke sporter! Want de vitamines van tomaatjes, komkommertjes en paprikaatjes geven het lichaam een extra boost. Voor, tijdens of na het sporten. Maar er is meer support! Geef nu jouw eigen sportheld of het complete team op en wie weet geeft Tommies deze sporter(s) extra support.

Dus ken jij iemand die aan het trainen is voor een hardloopwedstrijd, een mud run of de belangrijkste wedstrijd van het seizoen? En vind je dat hij/zij wel wat extra support kan gebruiken? Geef hem, haar of het hele team dan nu op. Met een beetje geluk zorgt Tommies dan voor een unieke en grootse vorm van support. We verrassen de sportheld tijdens de voorbereiding met een unieke trainingservaring. Maar ook jou vergeten we niet, want wordt jouw sportheld of team uitgekozen dan word ook jij beloond.

Doe mee

Iedereen maakt kans op extra support met het Tommies snackgroentepakket.

Weet jij al wie je wil nomineren als jouw sportheld? Laat het ons weten! Vul hieronder jouw gegevens in, de gegevens van jouw eigen sportheld en geef ons ook jouw reden waarom we juist jouw sporter moeten aanmoedigen. Onder alle inzendingen verloten we Tommies snackgroentepakketten voor sporters.

Wie wil jij nomineren als jouw sportheld?

Wat is de geboortedatum van jouw sportheld?

Vul een correcte geboortedatum in

Hoe kunnen we je bereiken als jouw sportheld wint?

Gezonde tussendoortjes tijdens het sporten

Voor elke sporter is gezonde voeding met voldoende vitamines en mineralen van groot belang. Zeker als je een goede prestatie wilt neerzetten. Groenten zijn een belangrijke bron van deze voedingsstoffen. Neem daarom Tommies snackgroenten vanuit huis mee als gezonde tussendoortjes voor, tijdens of na het sporten.

Deel deze actie met al je vrienden en maak kans op een Tommies Snackgroentenpakket

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons