Ook als je niet scoort

Tommies support jou!

Supporter van sportief snacken

Wist je dat gezonde voeding noodzakelijk is voor een goede sportprestatie? Voor een sporter is een goed uitgebalanceerd voedingspatroon, waarin voldoende vitamines zitten, van extra groot belang. Je krijgt meer energie, je lichaam herstelt sneller en het vermindert vermoeidheid. Allemaal voordelen waarmee je de kans verhoogt om je tegenstander te verslaan! Maar (on)bewust grijp je misschien toch vaak naar een, vol suiker zittende, candybar. Zonde!

Wil jij jouw hele sportclub ondersteunen met gezonde tussendoortjes bij het sporten? Meld je dan aan voor de Tommies sportgroenten pilot, voor een gezond alternatief in de kantine of het clubhuis!

Bewust of onbewust snack je op meerdere momenten rondom het sporten. Dit kan onderweg naar de wedstrijd zijn of even ervoor als je coach nog de laatste tactische aanwijzingen geeft. Of in de rust, als je net dat extra steuntje in de rug nodig hebt voor de tweede helft. En vaak wordt er ook gesnackt tijdens de welbekende derde helft.

Op deze sportieve momenten zijn Tommies snoepgroenten de ideale snacks, omdat:
– Het je lichaam helpt om te herstellen
– Het je vochtbalans in stand houdt
– Het zorgt voor een positief en gezond gevoel
– Het zorgt voor de benodigde vitamines en voedingsstoffen

Ben je benieuwd hoe de sportgroenten van Tommies jou kunnen helpen aan de benodigde vitamines bij sporten? Doe dan onze Vitamine Vaardig vitaminetest!

Als je lekker gezond hebt gesport, wil je ook met een lekker gezond gevoel naar huis. Kies daarom ook na het sporten eens voor snackgroenten, in plaats van de standaard candybar of ijsje.
In Nederland krijgt iedereen het advies om 200 gram groente per dag te eten. Slechts 5% van de volwassenen haalt dit, het gemiddelde zit op 131 gram. Van de kinderen tussen 7 en 18 jaar eet slechts 1% de aanbevolen hoeveelheid groente (gemiddeld 77 gram per dag). Omdat snackgroenten altijd en overal te eten zijn, vormen ze de oplossing om de Nederlanders aan hun dagelijkse groenteconsumptie te laten komen. Een handje vol snackgroente vormt namelijk al de helft van de dagelijks benodigde groenteconsumptie. Als we die toevoegen aan ons dagelijks voedingspatroon maken we al een groot verschil. Zo wordt sportend Nederland nog net wat gezonder. En dat juichen wij toe, want Tommie is supporter van sportief snacken!

Doe mee met de pilot
Greenco helpt sportclubs graag bij het bieden van een gezonde snack. De sportgroenten (komkommertjes, tomaatjes en paprikaatjes) zijn op dit moment (als ‘snoepgroenten’) in veel supermarkten verkrijgbaar en vormen ideale gezonde tussendoortjes. Ze mogen daarom ook in sport niet ontbreken! Tijdens de teambespreking, in de rust of bij het drankje in de derde helft: bomvol vitaminen en nog lekker ook.

Komt Team Tommies jouw sportclub ook versterken? Voor de pilotfase in het voorjaar van 2016 worden 200 clubs uitgenodigd de sportgroenten van ‘Team Tommies’ te testen. Deelname aan de pilot is eenvoudig en kent weinig risico.

Meer informatie en deelnemen?
• Meer informatie over benodigde vitamines bij het sporten? Klik hier
• Meer informatie over deelname aan de pilot? Klik hier
• Jouw sportclub direct aanmelden of contact met ons opnemen? Klik hier

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons