Zo ben jij de nieuwe superman!

een tomaat is superfood en verslaat vermoeidheid

Gezonde tussendoortjes onderweg

We kennen het allemaal. Dat we de hele dag druk zijn en in een razend tempo van locatie naar locatie moeten om ons drukke schema te bolwerken. Omdat we zo druk zijn moeten we noodgedwongen vaak eten in de auto of het openbaar vervoer. Vaak zijn gezonde tussendoortjes voor onderweg dan te tijdrovend.

De snackgroenten van Tommies zijn dé oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. Neem onze snoeptomaatjes, snackkomkommers of snoeppaprika’s mee als gezonde tussendoortjes voor onderweg!

Waarom zijn onze snackgroenten de ideale gezonde tussendoortjes voor onderweg?

1. De snackgroenten van Tommies zijn erg gezond

Onze snackgroenten hebben als gezond tussendoortje een dubbele werking. Ze zorgen ervoor dat je dagelijks genoeg groente binnenkrijgt, en vervangen ongezonde snacks die veel vetten bevatten. Je geeft jouw gezonde eetpatroon dus een dubbele impuls! Behalve gezond eten kun je met Tommies ook nog eens gevarieerd eten, als je onze snoeptomaten, snackkomkommers en snackpaprika’s afwisselt.

Tommies snackgroenten zijn erg gezonde tussendoortjes voor onderweg, omdat ze caloriearm zijn.
– De snoeptomaatjes van Tommies bevatten per portie van 100 gram maar 30 kcal
– De snackkomkommers van Tommies bevatten per portie van 100 gram maar 13 kcal
– De snackpaprika’s van Tommies bevatten per portie van 100 gram maar 28 kcal

Snackgroenten zijn niet alleen caloriearm, maar hebben ook een hoge voedingswaarde. Doordat onze snackgroenten rijk zijn aan vitaminen, kalium en andere gezonde voedingstoffen, geven ze ons meer energie en versterken ze onze weerstand. Daarom zijn onze caloriearme en voedingstofrijke snackgroenten het meest gezonde tussendoortje voor onderweg!

2. De snackgroenten van Tommies zijn makkelijk om te eten in de auto

Om veilig te kunnen eten in de auto moet je jezelf kunnen blijven concentreren op de weg. Onze snacktomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s zijn verpakt in een handige sjeekbeker voor onderweg. Plaats de beker gemakkelijk in de bekerhouder van de auto. Zo heb je jouw gezonde tussendoortje voor onderweg op een veilige manier binnen handbereik!

De snackgroenten van Tommies zijn kant-en-klaar. Het enige dat je nog zelf hoeft te doen is het opeten. Eten in de auto was nog nooit zo gemakkelijk!

De snacktomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s zijn ook erg geschikt voor de warmere dagen. Niet al het eten in de auto is bestendig tegen hitte. Het kan vaak druipen, is niet houdbaar of gaat zweten. De snackgroenten van Tommies zijn warmtebestendig, en daarom ook op warme dagen te eten in de auto.

Onze snackgroenten houden de auto vlekvrij. Het is in één hap te eten, waardoor je de kans op knoeien voorkomt. Ook de verpakking zorgt er voor dat je geen overbodige rommel, zoals papiertjes of wikkels, in je auto hebt.

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons