Maar helaas niet tegen een lastige baas.

Vitamine C bommetjes helpen tegen werkstress

Gezonde tussendoortjes op het werk

Op ons werk zijn de hele dag druk en gaan we in een hoog tempo van project naar project. Hard werken kost energie. Een tussendoortje gaat er daarom wel in, maar de tijd om gezonde tussendoortjes op het werk te bereiden, ontbreekt vaak. Ongezonde snacks met veel vetten liggen meestal snel voor het oprapen en krijgen de voorkeur. Met onze snackgroenten stimuleert Tommies het eten van gezonde tussendoortjes op het werk.

De snackgroenten van Tommies zijn de ideale gezonde tussendoortjes op het werk. Kant-en-klaar, rijk aan vitamines en gezonde voedingstoffen en makkelijk mee te nemen en uit te delen. Met een paar snoeptomaatjes, snackkomkommers of snoeppaprika’s heb jij weer genoeg energie om door te werken. Bovendien heb je met dagelijks een handjevol snackgroenten de helft van de aanbevolen groenten al binnen!

Wil je precies weten welke vitamines jij nodig hebt op je werk, en welke snackgroenten daarbij kunnen helpen? Doe dan onze Vitamine Vaardig vitaminetest!

Voorkom verzuim door gezonde tussendoortjes op het werk

Als werkgever is het verstandig om gezonde tussendoortjes op het werk te stimuleren en aan te bieden. Met Tommies snackgroenten zorg je ervoor dat jouw werknemers hun dagelijkse vitamines en voedingstoffen binnenkrijgen. De vitamines en voedingstoffen in de snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s zorgen voor energiekere werknemers met een hogere weerstand. Plaats de snackgroenten van Tommies op een centrale plaats in het kantoor. Zo voorkom je ziekteverzuim met het aanbieden van gezonde tussendoortjes!

Met gezonde tussendoortjes op het werk verlaag je niet alleen de kans op ziekteverzuim, maar laat je ook zien maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in deze tijd steeds belangrijker en begint op de werkvloer zelf. Met het aanbieden van gezonde tussendoortjes op de werkvloer, geef je jouw onderneming het imago van een gezond bedrijf.

Gezond trakteren op het werk

Wat betreft trakteren op het werk is de creativiteit vaak ver te zoeken. Het is taart, taart of taart. Wie echt een keer verrassend uit de hoek wil komen, gaat aan de slag met Tommies snackgroenten. Maak voor elke collega een leuke beker met een mix van mini-groenten en je hebt de eerste traktatie waarbij geen enkele vrouwelijke collega zegt: ‘niet te groot stuk graag’. Gezond trakteren op het werk hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Gezonder trakteren op het werk dan met Tommies snackgroenten is bijna niet mogelijk. Onze snackgroenten bevatten geen verzadigde vetten en suikers, maar zijn bijzonder rijk aan vitamines en gezonde voedingstoffen. Door onze snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s af te wisselen is het bovendien makkelijk om gevarieerd te eten.

Ben je geïnspireerd geraakt om gezond te trakteren op het werk? Bekijk onze snackgroenten!

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons