En doen onze stinkende best dat te compenseren

Wij juichen zweet toe

Gezonde tussendoortjes tijdens sport

Gezonde voeding tijdens het sporten is noodzakelijk voor een goede sportprestatie. Voor een sporter is een goed uitgebalanceerd voedingspatroon, waarin voldoende vitaminen zitten, van extra groot belang. Voeg daarom Tommies snackgroenten als gezonde tussendoortjes toe aan jouw voeding tijdens het sporten.

Tommies sportgroenten zijn de ideale gezonde tussendoortjes tijdens het sporten, omdat:
– Het zorgt voor een positieve en gezond gevoel
– Het je vochtbalans in stand houdt
– Het je lichaam helpt om te herstellen
– Het zorgt voor de benodigde vitamines en voedingsstoffen

Tommies voor jouw sportevenement

Ben je op zoek naar gezonde snacks voor jouw sportevenement? Dan is de Tommies Sportbox de ideale oplossing! Met Tommies snackgroenten bomvol vitamines, mineralen en vocht.
Daarnaast krijg je ondersteunend materiaal meegeleverd voor de verkoop en kan de bezorging op elk gewenst moment en locatie. Bestel de Tommies Snackbox snel!

Gezonde voeding tijdens het sporten zorgt voor een positief gevoel

Als je lekker gezond hebt gesport, wil je ook met een lekker gezond gevoel naar huis. Bij veel mensen gaat junkfood er na het sporten in als zoete koek. Dat is erg zonde, want zo verdwijnt het goede gezonde gevoel als sneeuw voor de zon. Met gezonde tussendoortjes tijdens het sporten hou je dit gezonde gevoel langer vast. Gezonde voeding tijdens het sporten motiveert jou om het uiterste uit jezelf te halen, want gezond bezig zijn voelt goed!

Hou je vochtbalans in stand met gezonde tussendoortjes

Wie veel sport verliest veel vocht, dat is een bekend gegeven. Het is belangrijk om dit tijdens en na het sporten weer aan te vullen, zodat je vochtbalans in stand blijft. Het eten van onze snackgroenten als gezond tussendoortje tijdens het sporten is een uitstekende manier om bij te dragen aan een goede vochtbalans. Onze snoeptomaatjes, snackkomkommers en snoeppaprika’s bestaan voor het grootste deel uit vocht. Onze snoeptomaatjes hebben zelfs een vochtgehalte van 95%! Door snackgroenten toe te voegen aan jouw voeding tijdens het sporten krijgt je lichaam genoeg vocht binnen en zal het sneller herstellen.

Vitamines en voedingstoffen

Extra handig is de berg vitamines en voedingstoffen die je met Tommies snackgroenten binnenkrijgt. Onze snackgroenten zijn rijk aan belangrijke vitamines voor elke sporter. Door deze gezonde tussendoortjes tijdens het sporten te eten, geef je jouw lichaam genoeg energie tijdens het sporten en de benodigde bouwstoffen voor na afloop. Zo hebben onze snoeptomaatjes een positief effect op de spieren, omdat ze veel kalium bevatten. De snackkomkommers bevatten de broodnodige vezels en hydrateren het lichaam met natuurlijk gezuiverd water. De snoeppaprika’s dragen met het hoge vitamine C gehalte bij aan scherpte tijdens het sporten, omdat het je vermoeidheid verminderd.

Wil je precies weten welke Tommies snackgroenten de vitamines bevat die jij nodig hebt bij sporten? Doe dan onze Vitamine Vaardig vitaminetest!

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons