#gavoorkleur met snackgroenten

Op 10 mei is de actie Ga voor Kleur van start gegaan. Een initiatief waar wij van Tommies geheel achter staan, want de actie is bedoeld om de groente- en fruitconsumptie in Nederland flink te verhogen. Meer groenten en fruit eten is goed voor onze gezondheid en draagt bij aan de verduurzaming van ons voedsel. Het is eigenlijk een verlengde van onze campagne ‘Mini Groente GROOT’ maken, waarmee we Nederland een stukje gezonder willen maken.

Ga voor Kleur benadrukt de veelkleurigheid van groenten en fruit als de perfecte manier om maaltijden extra lekker en gezond te maken. Ambassadeurs Rudolph van Veen (meesterkok) en Tamara de Weijer (huisarts) roepen heel Nederland op meer kleur toe te voegen aan hun maaltijden. Rudolph van Veen: “Het is niet alleen leuk om te variëren met verschillende kleuren groenten en fruit, het is ook erg gezond! Groenten en fruit van verschillende kleuren bevatten verschillende voedingstoffen, die heb je allemaal nodig. Eet dus zoveel mogelijk verschillende kleuren, zo weet je zeker dat je goed bezig bent.”

Wil jij weten welke voedingsstoffen Tommies snackgroenten bevatten? Kijk dan snel verder voor de voedingswaarde van snackkomkommertjes, –tomaatjes en –paprikaatjes.

Meer informatie over Ga voor Kleur? Op de Facebook- en Instagrampagina @Gavoorkleur wordt inspiratie gegeven voor recepten en tips en tricks om meer groenten en fruit te eten.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons