Nieuw

Tommies ‘De basis voor…’

In een handomdraai een vers gerecht op tafel

Niets is lekkerder, gezonder en zelfs leuker dan een eigen gemaakte verse maaltijd. Niets is ons kostbaarder dan tijd. Daarom introduceren we Tommies ‘De basis voor…’, een nieuw kookconcept waarmee je in een handomdraai een vers gerecht op tafel zet. Verse soepen, sauzen, salades en borrelhapjes, net waar je zin in hebt.

Tommies ‘De basis voor…’ is de nieuwste kooktrend en rechtstreeks afkomstig uit de kas van Tommies!

De voordelen van Tommies ‘De basis voor…’:

  • Verser dan vers
  • Helemaal zelfgemaakt
  • Vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Gezond met veel groente
  • Lekker snel te bereiden

De basis van het nieuwe kookconcept

De snackgroenten uit het pakket zijn verser dan vers en onbetwist van de beste Tommies kwaliteit, maar het grote geheim achter het concept ‘De basis voor…’ is de smaakmaker. Het poeder van gedroogde tomaatjes bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen of andere E-nummers. Dankzij de natuurlijke zoetheid van snackgroenten zijn er ook geen toegevoegde suikers nodig.

Op de verpakking staat aangegeven wat je zelf nog moet toevoegen. Denk hierbij aan ingrediënten zoals vlees, sla of pasta.

De bereiding van de gerechten

Tommies ‘De basis voor…’ staat voor verse en gezonde gerechten die eenvoudig te bereiden zijn. De soepen, sauzen, salades en borrelhapjes staan binnen 10 tot 20 minuten op tafel. Volg gewoon de bereidingswijze op de verpakkingen!

Geef je er graag nog een eigen draai aan? Op de verpakking zijn ook tips te vinden om binnen het recept te variëren.

Kies voor Tommies als basis voor:

Onze passie

Als geboren tomatentelers kennen wij de tomaat als geen ander. Vanuit liefde en passie voor het vak blijven we echter innoveren, en zetten we onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen en vermarkten van een breder assortiment snackgroenten.

Jos van Mil & Ab van Marrewijk

Onze missie

“Passie en Innovatie voor een lekker, lang leven’’
Onze passie en innovatie inzetten om veelzijdige, lekkere en natuurlijke snackgroenten aan te bieden die bijdragen aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons