Tommies, variatie in de lunchtrommel!

De scholen zijn weer begonnen, en dus ben je er elke ochtend weer druk mee: het vullen van de lunchtrommel voor jouw kind. We snappen dat het lastig is om elke dag een gezonde én gevarieerde lunchtrommel samen te stellen. Gelukkig bieden de snackgroenten van Tommies als gezond tussendoortje een oplossing!

Uit onderzoek van Albert Heijn blijkt dat kinderen een gezonde lunch erg belangrijk vinden. Bijna 8 op de 10 kinderen geven dit aan. Gemiddeld krijgt 54% van de kinderen een stuk fruit mee. Maar waar blijven de groenten in de lunchtrommels? Kinderen geven zelf aan graag komkommer mee te nemen. Wist je bovendien dat je met een handje vol snoeptomaatjes al de helft van de benodigde groenten op een dag te pakken hebt?

De helft van de ouders is bang dat het lunchtrommeltje te saai is. Vooral het maken van een lunch die kinderen lekker vinden, maar ook gezond is, vinden zij lastig. Onze snackgroenten lossen al deze problemen op, doordat:
– Onze snackgroenten een speels uiterlijk en een zoete smaak hebben
– Onze snackgroenten caloriearm zijn, maar veel gezonde voedingsstoffen bevatten
– De verschillende soorten snackgroenten zorgen voor de benodigde variatie

Wil jij jouw kind voorzien van een leuk, gezond en gevarieerd gevulde lunchtrommel? Kies dan voor de snackgroenten van Tommies!

Bron: ‘Kinderen zijn de baas over de lunchtrommel’ | augustus 2015, Albert Heijn

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons