Gezonde kindertraktaties, met Tommies!

Gezonde kindertraktaties

Jouw kind is maar één keer per jaar jarig, en dat vraagt om een groot feest! Naast de gezelligheid in huis, met visite en cadeautjes, betekent dit ook een lekkere traktatie op school. Met Tommies snackgroenten gaan lekkere én gezonde kindertraktaties gemakkelijk samen.

Ouders hebben vaak moeite met de traktaties voor kinderen op de basisschool: die zijn lang niet altijd zo gezond als ze zelf zouden willen. Dit blijkt uit een onderzoek van het Voedingscentrum onder 607 ouders met kinderen in de leeftijd van 3 en 4 jaar. Van deze ouders ziet 20% de grote en calorierijke snacks als een belemmering bij het stimuleren van hun kind om gezond te eten.

Gelukkig geeft de helft van de ouders aan dat zij hun kind gezonde traktaties mee willen geven, om gezond eten te stimuleren. Ook de scholen zelf besteden steeds meer aandacht aan de noodzaak van gezonde kindertraktaties. Een initiatief dat Tommies enthousiast ondersteunt!

Ben je als ouder op zoek naar leuke en verantwoorde traktaties voor op school? Neem dan snel een kijkje op onze pagina met ideeën voor gezonde kindertraktaties!

Bron: Informatiebehoefteonderzoek jonge ouders | juli 2015, Voedingscentrum en RTL Nieuws

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons