Doe mee met de voorjaarspilot sportclubs!

Na een succesvolle pilot in het najaar van 2015 op 48 clubs, zijn nu nog eens 200 clubs welkom het aanbod van sportgroenten te testen in de eigen kantine of clubhuis. Dit betreft sportclubs in Noord- of Zuid-Holland en in West-Utrecht. De aanmelding voor deze pilot is per heden geopend. Geïnteresseerde clubs kunnen zich rechtstreeks aanmelden via: www.tommies.nl/tommies-sportgroenten.

Over de pilot
Greenco helpt sportclubs graag bij het bieden van een gezonde snack. De sportgroenten (komkommertjes, tomaatjes en paprikaatjes) zijn op dit moment (als ‘snoepgroenten’) in veel supermarkten verkrijgbaar en vormen ideale gezonde tussendoortjes. Ze mogen daarom ook in sport niet ontbreken! Tijdens de teambespreking, in de rust of bij het drankje in de derde helft: bomvol vitaminen en nog lekker ook.

In het najaar van 2015 hebben 48 hockey-, voetbal- en korfbalclubs al succesvol kennis gemaakt met het aanbod. Bijna alle clubs gaven toen aan enthousiast te zijn over het initiatief. En maar liefst 84% van de ouders gaf aan het gezonde aanbod en de inspanningen van de club hiertoe zeer te waarderen.

Doe nu ook mee!
Komt Team Tommies jouw sportclub ook versterken? Voor de pilotfase in het voorjaar van 2016 worden nogmaals 200 clubs uitgenodigd de sportgroenten van ‘Team Tommies’ te testen. Deelname aan de pilot is eenvoudig en kent weinig risico.

Meer informatie en deelnemen?
• Meer informatie over deelname aan de pilot? Klik hier
• Jouw sportclub direct aanmelden of contact met ons opnemen? Klik hier

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons