Tommies op sportclubs

Per 7 november 2015 worden er bij 50 sportclubs in Noord- en Zuid-Holland Tommies aangeboden. Tijdens de pilot ‘Supporter van sportief snacken‘ van zes weken is het gezonde aanbod van snacktomaatjes, -paprikaatjes en –komkommertjes verkrijgbaar voor sporters en bezoekers.

Tegelijkertijd gaan we op zoek naar de mooiste ‘Rode Koppies’ in de sport, middels een fotoactie  voor alle jeugdsportteams in Nederland. Met deze pilot hopen we, samen met de deelnemende clubs inzichten te krijgen over de aantrekkingskracht van het gezonde snackaanbod. Doel is om uiteindelijk sportclubs in heel Nederland te voorzien van dit gezonde alternatief.
Tijdens de pilot zijn eenpersoonsverpakkingen snackgroenten te koop bij de sportclubs. Om verkopen te stimuleren, bezoeken sampleteams de clubs om supporters en sporters van een testzakje snackgroenten te voorzien.

Ook krijgen drie jeugdteams van deelnemende clubs uitdeelemmers snackgroenten na elke wedstrijd, voor zichzelf én voor de tegenstander. Deze jeugdteams mogen na elke wedstrijd ook één speler van de tegenpartij verrassen met het ‘Rode Koppies’ vaantje; een speciale prijs voor de speler die de meeste inzet heeft getoond.

Reacties (3)

Opgnsr

29 juni 2022 om 22:12

order imitrex generic – imitrex for sale buy imitrex 25mg sale

Bade

16 december 2015 om 21:52

We staan m.i. (nog maar) aan het begin van de ontwikkeling van het beirgp sociale duurzaamheid, waarin nieuwe structuren moeten worden ontwikkeld, waarin burgers meer greep kunnen gaan ontwikkelen op hun eigen bestaan in samenhang met hun directe omgeving. Er zijn veel ondernemende burgers nodig die de geefnstitutionaliseerde omgeving kleinschaliger gaan maken, die samenwerking op gang brengen tussen overheid, burgers, nonprofits, etc. En dat kan goed geolied worden met nieuwe vormen van wederkerigheid, alternatieve geldsystemen, etc.

Peter de Roos

10 november 2015 om 17:03

Kun je jezelf als team aanmelden voor de actie met de uitdeelemmers? Alphense Boys E1, D4 en F1 hebben wel interesse in dit project.

Reactie toevoegen

Geef een reactie

Lees hier onze privacyverklaring

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons