Tommies: gezonde keus bij dagje uit!

Ga je een dagje uit en vind je het vervelend dat er te weinig gezonde voedingsmiddelen te koop zijn op de plaats van bestemming? Dan ben je niet de enige. Maar liefst 73% van de Nederlandse consumenten vindt dat musea, dierentuinen en pretparken meer gezond eten zouden kunnen aanbieden.

Bijna twee derde van de Nederlanders gaan meerdere keren per jaar een dagje weg. Een leuk uitstapje voor jong en oud, waaarbij meestal geen gezonde lunch of diner van thuis wordt meegenomen. Ook al geeft de helft van de Nederlanders aan graag gezond te willen eten tijdens een dagje uit, het aanbod van gezonde producten in het attractiepark blijkt erg beperkt. Een kans voor attractieparken om meer gezond eten in het assortiment op te nemen!

Is er bij de horeca van jouw uitstapje nog te weinig gezond aanbod, maak dan gemakkelijk zelf die gezonde lunch. Neem een emmertje Tommies snackgroenten naar keuze mee van huis en voeg wat aan je lunch toe. Door een paar snoeptomaatjes, snackkomkomkommers of snoeppaprika’s aan je lunch toe te voegen, maak je die niet alleen nog lekkerder maar ook veel gezonder! Snack daarnaast tussendoor ook van Tommies snackgroenten en jij krijgt je broodnodige gezonde voedingsmiddelen echt wel binnen tijdens dat gezellige dagje weg!
Bron: Duurzaamheidkompas meting #14 | mei 2015, S&P en SAMR

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons