Team Tommies presenteert: Sportgroenten

Tommies Sportgroenten gaan sportclubs helpen bij de verkoop van een gezond en lekker tussendoortje voor, tijdens en na elk sportmoment. Benieuwd naar de sportgroenten? Laat je dan door Team Tommies verrassen tijdens de Nationale Sportweek!

Team Tommies op de Nationale Sportweek 2016
De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

Tijdens de Nationale Sportweek openen clubs en verenigingen hun deuren om kinderen kennis te laten maken met diverse sporten. Daarnaast is het ook de start van hét sportseizoen 2016!

Naar aanleiding van een succesvolle pilot op diverse sportverenigingen, heeft Team Tommies de ambitie om dit najaar landelijk te lanceren. Tijdens de pilot hebben diverse sportclubs in 8 weken tijd de sportgroenten met veel enthousiasme verkocht. Om nog meer clubs en verenigingen enthousiast te maken, is Tommies tijdens de Nationale Sportweek met de tomaatjes, komkommertjes en paprikaatjes present op onderstaande evenementen:

Waar is Tommies op de Nationale Sportweek:
* Zaterdag 17 september 1K Run in Utrecht
* Dinsdag 20 september Sportcongres VSU & NOC*NSF in Utrecht
* Donderdag 22 september Symposium duurzaam vitale medewerkers congres
* Zondag 25 september Afsluitend festival in Griftpark in Utrecht

Tommies Sportgroenten op jouw club?
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Tommies Sportgroenten op jouw club? Kijk eens op www.tommies.nl/sportgroenten en schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer informatie!

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons