‘s Werelds meest inspirerende tomatenteler

Greenco, de teler en verpakker van Tommies, heeft de Tomato Inspiration Award gewonnen.  De prestigieuze prijs wordt jaarlijks toegekend aan de meest inspirerende tomatenteler ter wereld. De jury, bestaande uit de 100 meest innovatieve tomatentelers, was onder de indruk van het innovatievermogen en de marketingkracht.

Jos van Mil, managing partner van Greenco nam de award in ontvangst. “Dit is de bevestiging dat we op de goede weg zitten. We maken de juiste keuzes. Nadat wij ons snacktomaatje Tommies in 2005 introduceerden, zijn wij blijven innoveren”, aldus een trotse Van Mil.
“Met Tommies streven wij jaarrond naar constante kwaliteit snacktomaatjes van Nederlandse bodem. Dankzij de ultramoderne kas van 10 hectare die wij afgelopen jaar in Middenmeer openden, kunnen wij het hele jaar snackgroenten leveren. Ons innovatievermogen gaat verder dan de teelt. Sinds november 2016 inspireren wij thuiskoks met ‘Tommies de basis voor…’. Met deze reeks maaltijden op basis van verse ingrediënten verbreden wij ons assortiment van ‘ready to eat’ naar ‘ready to cook’ producten”, vervolgt Van Mil.

Inspireren en verleiden
De campagne ‘Mini-groente GROOT’ gooide hoge ogen bij de jury. Met dit offensief maakt de Tommies-uitvinder het eten van groenten leuker en makkelijker door zich te richten op nieuwe snackmomenten en deze op de juiste plekken aan te bieden. Dit is hard nodig, want slechts 5% van de volwassen Nederlanders eet minimaal 250 gram groente per dag. “Om mensen gezonder te laten eten, verleiden wij Nederlanders met snackgroenten op andere eetmomenten. Bijvoorbeeld tijdens vergaderingen, als tussendoortje of onderweg. Daarom brengen wij onze snacktomaatjes, snackkomkommertjes en snackpaprikaatjes dit jaar ook naar sportkantines in heel Nederland”, sluit Van Mil af.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons