PlanetProof commercial

Heb je de commercial van PlanetProof al gezien? Als je goed kijkt, zie je rechts Tommies snackgroenten op tafel staan!
Wellicht was je oog ook al op de blauwe sticker gevallen die op de verpakkingen prijkt. Daarmee laten we zien dat ook Tommies snackgroenten PlanetProof zijn gecertificeerd. We garanderen dus dat onze snackgroenten duurzaam zijn geteeld en voldoen daarmee aan de strenge bovenwettelijke eisen op het gebied van onder andere gewasbescherming, energie en waterverbruik. Belangrijk vinden wij!

Reacties (4)

Perry

23 juni 2021 om 18:48

In ons huishouden staan de Tommies al jaren dagelijks op het menu. Al jaren erger ik me ook aan die onhandige plastic emmers. De Juichbox is een prachtige oplossing. Dun karton dat met heel weinig volume gescheiden afgevoerd kan worden. In de koelkast is de vorm ook nog eens veel praktischer.
Ik hoop dat u ook na het WK doorgaat met deze verpakking. Wat mij betreft zou de originele kartonkleur met een beperkte één-kleur-bedrukking voldoende zijn, nog iets beter voor het milieu en toevoegen aan de biologische uitstraling.

Anna

14 juni 2021 om 17:22

Ik sluit me volledig aan bij de reacties van Carole. De papieren juichbox ipv de plastic emmers na het EK zou geweldig zijn. Beter voor het milieu en tegen de plasticberg!

Carole

14 juni 2021 om 09:47

En wat maken jullie mij blij met de prachtige JUICH boxen!
Zou dit ook na het EK een optie kunnen zijn ter vervanging van de plastic emmers?

Carole Schreuder

1 oktober 2020 om 12:36

Prachtige start van duurzaamheid. Maar als jullie duurzaamheid zo hoog in het vaandel hebben, waarom die enorme plastic emmertjes? Dit moet toch makkelijk in karton of zelfs per stuk, gram, verkocht kunnen worden?
Onze kinderen vinden deze tomaatjes heerlijk, maar telkens koop ik zo’n emmer met mijn in het hart.
Graag uw reactie, Carole

Reactie toevoegen

Geef een reactie

Lees hier onze privacyverklaring

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons