Mijn leven, mijn Tommies!

Zondag 14 september is het zover. We komen in het RTL-programma ‘Mijn leven, mijn gezondheid’. Martine Hauwert is bij Tommies langs geweest en is met Jos in gesprek gegaan over deze lekkere snoepjes. Ook zijn er opnames gemaakt bij echte liefhebbers van de kleine tomaatjes; de kinderen van BSO Kwest.

Wat krijg je te zien?!
Wil jij ook meer weten over Tommies en wil je het bedrijf eens van binnen bekijken? Kijk dan zondag naar ‘Mijn leven, mijn gezondheid’. Jos vertelt het geheim van het zoete Tommies tomaatje en een blik in de verpakkingshal laat zien hoe jouw beker wordt ingepakt! Hartstikke leuk; wij zitten er klaar voor!

Het programma
Mijn Leven, Mijn Gezondheid is een lifestyle tv-magazine waarbij gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven voorop staan. Binnen het programma wordt onder andere aandacht besteed aan trendy producten en vernieuwende diensten die bijdragen aan een gezond en goed leven. Echt iets voor Tommies, want onze producten dragen bij aan een gezond en gelukkig leven!

Kijk zondag 14 september om 11.30 uur naar RTL4!

Meer info over ‘Mijn leven, mijn gezondheid’, klik hier.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons