Groenteconsumptie stimuleren op het werk

Snackgroenten zijn altijd en overal te eten. Ze vormen dé oplossing om de groenteconsumptie te stimuleren. Dus waarom niet op de werkvloer? Dat vroegen de Wageningen UR in samenwerking met Greenco, Albron, FMHaaglanden, Bayer/Nunhems, en het Groenten & Fruit Huis zich ook af. Zij hebben samen de handen ineen geslagen en hebben een onderzoek opgezet. Met positieve resultaten!

Onderzoek
Twee weken lang werden tijdens vergadering Tommies snacktomaatjes, -komkommertjes en -paprikaatjes aangeboden. Gemiddeld was de consumptie snackgroenten 74 gram per persoon. En bij een kwart was dit zelfs meer dan 100 gram. Dat is al bijna de helft van dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten die het Voedingscentrum aanbeveelt.

Veelbelovend!
Marketingmanager van Tommies, Yvonne Vanlier: “Wij zien veel kansen om via de verschillende out-of-home kanalen de consumptie verder te stimuleren.” Na deze succesvolle pilot, voegt Foodserviceorganisatie Albron, Tommies snackgroenten toe aan hun vergaderservice en aan het assortiment in de ruim 700 bedrijfsrestaurants waar zij cateren.

Lees het gehele persbericht: ‘Aanbieden snackgroenten tijdens vergaderingen stimuleert groenteconsumptie’

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons