Gezond vergaderen 2.0. | Piece of cake?!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) haalt de ongezonde vergadercultuur aan waarbij mensen vaak uren stilzitten en de nodige bakken koffie naar binnen werken. Mét koekjes uiteraard.

Om een betere vergadercultuur te creëren ontwikkelde de WHO de Healthy Meetings Guide gericht op gezond dieet, fysieke activiteit, rookvrije omgeving en duurzaamheid. Het klinkt misschien een tikkeltje belerend zo’n gids – en misschien is dit ook de reden waarom Nederlandse media er nauwelijks over schrijven – maar hij bevat een aantal aardige tips om gezonder te vergaderen.

Vanzelfsprekend juichen wij gezond snacken tijdens het vergaderen toe. Daarom heeft de teler van Tommies, Greenco, in samenwerking met de Wageningen University & Research de potentie voor gezond snacken tijdens vergaderingen onderzocht. Na experimenten bij 320 vergaderingen (ca. 2500 mensen) bleek dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie prima kunnen vervangen. Bijna 80% van de deelnemers was tevreden over het vergadergroente-aanbod.

Van der Valk deelt onze kijk op gezond vergaderen. Bij verschillende vestigingen worden vergadergroente aangeboden. En sinds kort experimenten wij hier met onze Tommies TomatenTap. Hiermee kun je op een snelle, leuke en hygiënische manier je eigen mix samenstellen. Hierdoor voelt het bijna alsof je in een snoepwinkel staat en wordt gezond snacken een piece of cake. Toch?

In de komende maanden verhogen wij het aantal Tommies TomatenTaps op vergaderlocaties. Wil jij ook zo’n tap op het werk of in de supermarkt? Of wil je meer weten over het onderzoek naar vergadergroente? Geef een seintje en neem contact op met sales@greenco.nl.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons