Blijdschap bij prijsuitreiking Tommies’ Rode Koppies Foto Battle

Een leuk onderdeel tijdens de pilot ‘Tommies: Supporter van sportief snacken’ was de Rode Koppies Foto Battle. Zes weken lang hebben we kunnen genieten van mooie foto’s en het enthousiasme waarmee jeugdteams in Nederland hebben deelgenomen is aan deze actie.

Er zaten zoveel leuke en originele foto’s tussen dat het kiezen van de winnaars erg moeilijk was. Toch hebben we de vier beste foto’s eruit kunnen pikken, op basis van het getoonde sportplezier in combinatie met de rode koppies. Woensdag 6 januari reikten we bij twee van de vier winnaars de prijzen uit: een cheque t.w.v. € 350 voor een teamuitje.

Bij binnenkomst in het clubhuis van zowel HDM als HC Waddinxveen werden we vol enthousiasme en blijdschap ontvangen door JD4 en ME3. Uit handen van Yvonne Vanlier, manager marketing en communicatie van Greenco, ontvingen de winnende teams hun prijs. Met een glaasje champagne in de hand werd hier feestelijk op geproost en geposeerd voor de fotograaf.

Maar wat gaan ze nu doen met deze prijs? Dit wisten de teams nog niet. Een stoer potje lasergamen, een gezellig bezoekje aan de bioscoop, plonsen in het Tikibad of naar Drievliet: hier waren de jeugdspelers het nog niet over eens. Wel is zeker dat deze teams een zeer verdiend en onvergetelijk teamuitje gaan beleven.

Binnenkort zullen ook DSS E3 en ODIS E1 verrast worden met de prijsuitreiking. Benieuwd naar het vervolg van zowel deze actie als de pilot? Houd deze website dan goed in de gaten!

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons