Best getest!

Uit onderzoek, waar maar liefst 1800 respondenten aan meededen, komen onze rode snacktomaatjes als kwalitatief beste uit de bus. Een prachtige waardering voor de inspanningen die we iedere dag leveren. Want we kunnen zelf wel overtuigd zijn van de smaak, belangrijker is dat onze consument de rode Tommies snacktomaatjes als beste beoordeelt!

Onderzoeksmethode

In samenwerking met Senso Test & Taste hebben consumenten de kwaliteit van snacktomaatjes in Nederland beoordeeld. Gedurende twee jaar zijn er zes metingen ingezet om te achterhalen of Tommies met haar snacktomaatjes gedurende het gehele jaar beter scoort dan de concurrentie. De kwaliteit is beoordeeld op basis van een rapportcijfer, koopintentie en smaakeindoordeel. De producten zijn zowel met en zonder merk getest.
In totaal hebben 300 respondenten per meetmoment hun mening gegeven. Iedere consument heeft één product beoordeeld aan de hand van zijn of haar eigen referentiekader.

Uitkomsten smaaktesten Senso Test & Taste

Uit het twee jarig consumentenonderzoek is gebleken dat Tommies significant beter scoort dan 7 van de 8 gemeten concurrerende producten en gelijkwaardig aan één concurrerend product. De snacktomaten van Tommies scoren het hoogste rapportcijfer van alle producten. Bijna 80% van de Nederlandse bevolking beoordeelt het product met een 7 of hoger. Deze prestatie is vooral te danken aan de smaak van het product. De koopintentie van de Nederlandse consument is dan ook hoger dan bij Tommies dan bij de andere producten.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar

info@tommies.nl
0174 61 25 20
tommiessnackgroenten

De Tommies nieuwsbrief, boordevol gezonde tips & informatie

Deel de vrolijke kant van gezondheid.

Volg
ons